Beersche Hoeve

Beersche Hoeve

René Groenen en Gineke de Graaf zijn pioniers op het gebied van biodynamische zaadteelt. Hun bedrijf De Beersche Hoeve, een dochterbedrijf van Coöperatie Odin, ligt op het 800 jaar oude Landgoed Baest in Oostelbeers (NB). Sinds meer dan 20 jaar hebben ze zich gespecialiseerd in het vermeerderen van zaadgoed en alles wat met ontwikkeling en verspreiding van zaadvaste groenterassen te maken heeft. Sinds enkele jaren draaien tuinder Teun Luijten en plantenveredelaar en onderzoeker Edwin Nuijten ook mee in het bedrijf.
René begon 35 geleden als biodynamisch groenteteler en merkte dat veel groenterassen waarmee hij gewend was te werken opeens niet meer beschikbaar waren. Sinds hij zich in de achtergronden verdiepte, is zaadteelt zijn passie. Hij vertelt erover in deze video.

De datum voor Het Toekomst Zaaien 2022 op De Beersche Hoeve zal begin september beknd worden en hier vermeld worden.

Waar? Parkeerplaats aan Dr. Jan van de Mortellaan 3, Oost-, West-, en Middelbeers (Noord-Brabant). Tegenover de witte poort (ingang van landgoed De Baest). Bij gebruik van een navigatiesysteem: kies Dr. Jan van de Mortellaan 3, 5091 JJ OIRSCHOT

Aanmelden doe je hier: https://www.toekomstzaaien.nl/ja-ik-doe-mee-met-toekomst-zaaien

Laarzen aanbevolen.